Na het daverende succes van vorig jaar, nodigen we je uit om de tweede editie van de Prinsjesdagborrel alvast in je agenda te noteren. We zijn druk bezig om opnieuw een feestelijke opening van het politieke seizoen te organiseren. Meer info volgt in de komende weken. Ook dit jaar wordt de Prinsjesdagborrel georganiseerd door de Brusselse afdelingen van verschillende politieke partijen in samenwerking met NedCafé. Hét uitgelezen moment voor een nabeschouwing van de troonrede onder het genot van een biertje.

Dinsdag 20 september van 18:30 tot 0:00

Houd de Facebookpagina de gaten voor meer informatie!

– Update 15 september

In het hart van Brussel en schuin tegenover de houten deur van het huis waar Willem van Oranje ooit heeft gewoond, vindt dit jaar de Brusselse Prinsjesdagborrel plaats (Brewdog, Putterie 20, 1000 Brussel – tegenover Centraal Station). Deze borrel wordt opnieuw door de Brusselse afdelingen van de politieke partijen, in samenwerking met NedCafé, georganiseerd.

Eenieder is van harte welkom vanaf 18:00 waar een echt Haags biertje zal klaarstaan (zolang de voorraad strekt). Om 19:15 fileren Arjan Noorlander (NOS), Jelte Wiersma (Elsevier) & Beatriz Navarro (La Vanguardia) in een wervelende talkshow voor u de troonrede: Snapt Nederland waar het over gaat in Europa? Maakt dat enige kans of is het alleen voor de bühne? Slapeloze nachten voor Juncker of ongevaarlijk provinciaal gezever? En wat was beter: de SOTU of de TR?

Om 20:00 heffen we dan nogmaals het glas en borrelen en swingen lekker door in deze nieuwe Brusselse ‘hotspot’.

Geen events missen?

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief!

Je hebt je succesvol aangemeld!