Om de feestmaand in stijl te beginnen nodigen wij je graag uit voor een geweldig gala in de balzaal van het Paleis voor Schone Kunsten. Wat past daar nu beter bij dan een Roaring Twenties thema? Deze spetterende avond zal natuurlijk voorzien zijn van goeie muziek, happen en dranken en heel veel gezellige mensen. Dus dames trek je glitterjurk aan en heren zet je mooiste hoed op! We zien jullie graag op je mooist tijdens het NedCafe Gala. A little party never killed nobody, dus graag tot de 12de! 🙂

Dresscode
Voor de dames: Feestelijk met een “Twenties Twist”
Voor de heren: Van “Smart Casual” tot “Black Tie”

Kaartjes
Wil je een kaartje kopen voor het gala? Dat kan natuurlijk! Kaartjes kosten 30,- p.p. (inclusief een welkomstdrankje, hapjes en 3 drankmuntjes).

Om een kaartje te kopen stuur je een e-mail naar contact@nedcafe.be inclusief je volledige naam (en eventueel die van je partner). Dan kun je het geld overmaken op rekening: BE68 3770 5156 4934 T.A.V. NedCafé. Zodra we je betaling hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging dat je op de gastenlijst staat.

Mocht je op de avond zelf een kaartje aan de deur willen kopen, dan kan dat zeker. Kaartjes op de avond zelf kosten echter wel 35,- p.p!

Route
BOZAR ligt vlak bij het Centraal Station, en is per metro heel gemakkelijk te bereiken. Wanneer je aankomt bij BOZAR, is de ingang van het feest NIET de hoofdingang. Als je voor je hoofdingang staat, loop dan links langs het gebouw omhoog richting het park. Aan je rechterhand vind je de ingang.

Vragen?
Wil je nog iets weten? Je kunt ons altijd per e-mail bereiken via contact@nedcafe.be. Voor urgente vragen op de avond zelf kun je Margot bellen op 04-75529763.

We hopen jullie allemaal te zien op 12 december, het wordt een mooie avond!

Met hartelijke groet,

Het NedCafé Bestuur

Geen events missen?

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief!

Je hebt je succesvol aangemeld!